Cum sa faci un fluture origami

Origami inseamna arta plierii si impachetarii hartiei si este specific japonezilor. Este un mod placut de a da frau liber creativitatii si de a te relaxa. Daca pentru noi origami este doar o pasiune sau un hobby, pentru cei experimentati este o arta.

Cu ajutorul acestei tehnici poti sa creezi foarte multe lucruri, de la flori pana la animale si obiecte. Ele pot fi folosite in scop decorativ sau pot fi utilizate ca elemente de design, cum ar fi brosele si accesoriile vestimentare sau in decorarea interioara. Din hartia pentru origami se pot fac abajururi, suporturi sau lampi.

Arta plierii hartiei este considerata la noi in tara un mod de a dezvolta indemanarea copiiilor si de a-i face mai creativi. De asemenea vor  avea si o putere de concentrare mai mare. Cel mai simplu de facut sunt barcile, avioanele, moristile si coifurile, dar in functie de indemanarea ta, poti sa faci lucruri cat mai complicate, cum sunt cutiile sau animalele.

Mai jos ai instructiuni simple pe care trebuie sa le urmezi daca vrei sa faci un fluture din origami. Poti sa ii faci alaturi de copilul tau sau singur si sa ii folosesti ca obiecte decorative intr-un mod cat mai creativ.

No comments:

Post a Comment