Cum sa impachetezi singur cadourile

Sa primesti cadouri este un sentiment foarte placut, dar uneori poti fi dezamagit de felul in care acesta este ambalat sau impachetat. Trebuie sa recunosti ca detaliile fac diferenta, iar un cadou care arata bine si inainte sa il desfaci o sa te faca sa te simti special.

Fa-i si pe prietenii si apropiatii tai sa se simta speciali, iar data viitoare cand le vei oferi un cadou, impacheteaza-l chiar tu. Iata lucrurile de care ai nevoie:

O cutie in care sa pui cadoul. Poti sa alegi dintre o varietate mare de cutii pentru cadouri pe cea potrivita pentru cadoul tau. Cutia va proteja obiectul din interior, iar daca ai cumparat un dar mai consistent, format din mai multe lucruri diferite, pune-le pe toate intr-o cutie mai mare. Daca persoana care urmeaza sa primeasca surpriza este de obicei vesela, poti sa umpli cutia cu bucati de hartie sau confetii.


Hartie de impachetat. Este optionala in cazul in care cutia pe care o vei folosi are deja un model imprimat, sau o funda. Daca este o cutie simpla, e obligatoriu sa folosesti hartie de impachetat. Alege una potrivita pentru persoana careia ii vei oferi cadoul, dar si cu darul din interior. Copiii se bucura daca primesc cadouri impachetate in hartie cu personaje din desene animate, dar pentru o persoana mai serioasa alege hartie uni.

O funda si panglica. Daca vrei sa daruiesti genul de cadou pe care il vezi doar la televizor, in filmele de Craciun, trebuie sa desavarsesti felul in care arata cadoul cu o funda si panglica. Acestea din urma trebuie sa aiba aceeasi culoare, dar sa difere de hartia de impachetat. Funda o poti crea singur din panglica, daca nu gasesti una. Lucrul de care trebuie sa tii cont este marimea cutiei in care ai pus cadoul. Cu cat cutia este mai mare, cu atat mai mari trebuie sa fie funda si panglica. Felul in care le pui peste hartia de impachetat depinde in totalitate de tine si imaginatia ta.


Pe langa lucrurile enumerate mai sus o sa iti mai trebuiasca foarfeca, banda adeziva si lipici. Si o pereche de maini pricepute. Daca nu esti indemanatic, cere ajutorul cuiva sau cumpara o cutie care are deja un model imprimat si o funda pe capac.  

No comments:

Post a Comment