De ce iubesc copiii hartiile colorate

Nimic nu se compara cu inocenta unui copil si iubirea pe care o manifesta pentru viata si pentru cele mai simple lucruri in general. Copilaria este poate singurul moment din viata in care omul nu simte nicio presiune majora din exterior si reuseste sa se bucure cu adevarat de viata. Aflati sub umbrela calduroasa a parintilor, copiii sunt liberi sa iubeasca natura, sa se joace toate ziua, sa se mire de complexitatea vietii si... sa iubeasca culorile.

In scoala, frumusetea copilariei se reflecta in primul rand in hartiile dupa care sunt inebuniti copiii: hartiile colorate. Cu ele isi trimit primele biletele de dragoste, isi impacheteaza primele sendvisuri si isi confectioneaza primele barcute din hartie. Tot hartiile colorate reprezinta una din mizele cele mai mari la ora de educatie plastica unde se formeaza primele idile pentru arta si ies la iveala primele talente la pictura. 

Frumusetea hartiilor colorate reusesc sa scoata la iveala cromatica vietii de care ar trebui sa ne bucuram cu totii. Ele reprezinta una din dovezile ca viata este o bucata de hartie: fragila, dar poate avea orice culoare iti doresti tu sa aiba. 

Desi as putea sa vorbesc la infit despre hartiile colorate si incredibila lor frumuseste, prefer sa va arat in schimb un videoclip din care veti putea invata sa faceti niste aranjamente florale extrem de dragute. Bineinteles, tot cu hartie colorata. :D



Cum ti se pare?

No comments:

Post a Comment