Cum iti modernizezi bucataria de vara

In sezonul cald, majoritatea femeilor prefera sa gateasca intr-o bucatarie de vara care a devenit spatiul lor preferat pentru ca acolo mirosul nu mai este o problema. Ca in fiecare an, esti nevoita sa o reamenajezi si deocorezi, astfel incat tu sa simti in largul tau. Pentru a da o nota de modernitate zonei, poti sa apelezi la decoratiuni scandinave the home care sa ii confere un aspect diferit.


Starea pozitiva este transmisa de ambientul casei, de aceea nu ocoli sa te ocupi de fiecare coltisor al bucatariei, mai ales de vopsitul peretiilor.  Indreapta-te spre nuante vii care sunt foarte usor de intretinut comparativ cu peretii albi, mult mai pretentiosi.

O fata de masa colorata sau imprimata cu motive florale va inveseli incaperea si o va face mai primitoare. Ai libertatea sa te inspiri din gama decoratiuni scandinave pentru alegerea perfecta in privinta modelului. Simplitatea poate sa fie un atuu, de cele mai multe ori! Nu incarca zona cu multe piese de mobilier, ci mai degraba ortamenteaza bucataria cu doua trei ghivece de flori.

O buna gospodina are intotdeuna un as in maneca, atunci cand vorbim despre cele mai frumoase produse de bucatarie. In aceasta vara, cauta niste ustensile mai aparte care sa nu fie sofisticate. Spre exemplu, achizitioneaza tacamurile din lemn, ideale pentru pregatirea salatelor sau a carnii pentru gratar.

Mai nou, produsele din lemn au devenit adevarate artizanate in bucatarie, fiind niste elemente chic intr-o incapere de vara care mentin mereu aerul viu.  Poti sa optezi si pentru un set de solnite, pahare sau un suport pentru vase pe care sa le folosesti doar in acest sezon. Specificul scandinav al bucatariei este din ce in ce mai popular, lucrurile care ii atrag pe oameni fiind chiar textura lemnoasa a mobilierului si prezenta plantelor. 

Daca ai ales lucrurile potrivite pentru decorat, nu uita si de perdele, considerate vesmintele unei ferestre. Opteaza pentru un model scurt care sa se poata adapta cu usurinta dimensiunii ferestrei. Ca senzatia de confort sa domine in mica ta locuinta, alege perdele colorate care sa iti inveseleasca familia in timpul mesei.


Piesele din categoria decoratiuni scandinave at home  sunt irezistibile si la moda in fiecare sezon, iar mobilierul din lemn masiv transmite o stare de caldura si de eleganta bucatariei tale de vara.

No comments:

Post a Comment