Impaturitul hainelor - un altfel de origami pentru barbati

Pentru foarte multi barbati, impaturitul hainelor este una dintre problemele majore cu care se confrunta atunci cand locuiesc singuri. Chiar daca nu vorbim neaparat de tehnici extrem de complicate, majoritatea barbatilor sunt obisnuiti sa fie rasfatati de catre prezentele feminine din viata lor asa ca nu sunt foarte interesati sa invete acest lucru.


Daca femile petrec ore in sir alegandu-si haine din magazine online precum NicoleStore, apoi alte ore in oglinda, la proba, barbatii au un comportament mult mai expansiv cand vine vorba de articolele lor de imbracaminte. Societatea ne invata ca aspectul exterior este mai putin important la barbati asa ca nu ar trebui sa ne surprinda aceasta atitudine.


Cu toate acestea, este foarte important ca si barbatii sa accepte intr-un final ca impaturitul hainelor nu se aseamana deloc cu origamiul. In niciun caz nu putem vorbi despre o tehnica foarte complexa de origine japoneza sau exotica. Este vorba doar despre cateva trucuri simple care te ajuta sa-ti mentii ordinea in dulap si, mai mult decat atat, iti vor feri hainele de enervantele cute ale sifonarii.


Conform unor studii, doar 30% dintre barbatii casatoriti declara ca obisnuiesc sa-si impatureasca singuri hainele, in timp ce peste 80% dintre femeile casatorite afirma ca sotii lor nu obisnuiesc sa fac acest lucru. Desigur, acest studiu a fost facut pe un esantion de doar 1000 de persoane din Australia, deci nu putem sti in ce masura ni se aplica si noua romanilor. Cu toate acestea, ar fi extrem de interesant sa aflam cati dintre barbatii din Romania vad in impaturitul hainelor un adevarat chin cu care prefera sa nu se confrunte niciodata.

Sfat Important


Daca cunosti un barbat trecut de varsta majoratului care intampina probleme de acest gen, recomanda-i tutorialele de pe YouTube care il pot invata cum sa impatureasca o haina. Cine stie, poate in acest fel va prinde gustul si pentru Origami. 


No comments:

Post a Comment