Decor cu origami pentru sarbatori

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, nu avem cum sa nu va sugeram o idee inedita de decoratiuni pentru craciun: origami. Intelegem ca era evident acest lucru avand in vedere pasiunea noastra explicita pentru aceasta tehnica de lucru. Cu toate acestea, subiectivismul nostru nu este insa departe de adevar. 



Decoratiunile cu origami sunt cu siguranta o buna metoda de a salva bani pentru a-ti decora casa cu ocazia sarbatorilor de iarna. 



In timp ce oamenii din jurul tau vor da navala in magazine sa-si cumpere cele necesare decoratiunilor de iarna, tu vei putea sa te relaxezi la tine acasa confectionandu-ti de unul singur decorul pentru sarbatori alaturi de familie si de cei dragi. 



Modele pe care le poti confectiona sunt nenumarate. La urma urmei, tematica este cea mai importanta, deci modelul nu este neaparat important. 



Daca doar ce ai inceput sa inveti cum sa faci origami, nu te lasa descurajat de complexitatea anumitor modele. 



Nu trebuie neaparat sa faci ceva complex pentru a-ti confectiona singur obiectele de decor. Atata timp cat respecti tematica si un minim de bun gust te vei putea bucura de un decor absolut original cu care te vei putea mandri in fata tuturor celor care iti vor trece pragul de Craciun.


No comments:

Post a Comment