Felicitarile personalizate

Din pacate, foarte putine persoane mai trimit felicitari personalizate de sarbatori. In SUA acesta este un obicei destul de raspandit si e una din modalitatile in care poti, fara prea mari batai de cap, sa faci un gest frumos pentru cei dragi. Exista cateva companii care au dus aceasta idee la un alt nivel astfel incat pentru consumatorul de rand procesul se simplifica inca o data.



Felicitarile online


Desi pare o idee extrem de simpla, o formula atractiva din punct de vedere vizual in care sa exprimi cateva sentimente frumoase are avantajul ca e usor de transmis. Cu ajutorul internetului iti poti alege foarte usor felicitarea care iti place si beneficiezi de cateva sute de mii de designuri de la cele clasice la unele foarte creative.

Felicitarile facute de tine


Cele mai interesante felicitari sunt cele pe care le creezi chiar tu. Gandeste-te la un mesaj interesant si la cine iti doresti sa il trimiti si de acolo poti incepe cautarea pentru designul perfect. Culorile, fontul, marimea scrisului sau hartia pe care vei scrie sunt cateva detalii foarte importante. Mai ales ca Pastele e sarbatoarea urmatoare gandeste-te din timp la o lista de nume pe care sa o ai ca sa iti organizezi felicitarile. Astfel vei putea face o surpriza placuta tuturor fie ca este online sau pe hartie. Foloseste-te de simbolurile si personajele caracteristice sarbatorilor pascale ca sa adaugi putina vivacitate micilor cadouri.

No comments:

Post a Comment