Ambalajele pentru flori – cum sa le folosesti si care este scopul lor


Daca vorbim despre flori trebuie sa luam in considerare si ambalajele pe care le folosim pentru ele.  Care este scopul lor, cum le folosim, care sunt cele mai frumoase si apreciate si, nu in ultimul rand, de unde putem sa cumparam cele mai frumoase ambalaje de flori

In primul rand o sa vorbim de scopul ambalajelor de flori. In ciuda faptului ca pot transforma orice buchet, aranjament sau ghiveci simplu intr-unul spectaculos, rolul ambalajelor de flori este sa protejeze florile. Gandeste-te cat de fragile sunt florile de orice fel, indiferent daca vorbim de un aranjament mare, un buchet simplu sau chiar un ghiveci. Florile toate au nevoie de protectie, pentru ca pana si cea mai misca miscare poate lasa urme pe frunzele sau petalele lor, iar rezultatul va fi un buchet imperfect. Daca ti se pare ca ambalajele pentru flori sunt menite doar sa infrumuseteze un buchet, aranjament sau ghiveci, gandeste-te la ghivecele cu orhidee care sunt inflorite. Acestea vor fi intotdeauna protejate de un ambalaj simplu, transparent, care nu va lasa niciun factor extern sa schimbe in vreun fel aspectul florilor. 

Cele mai apreciate ambalaje pentru flori sunt in ultima perioada cele care imita hartia de ziar. A devenit chiar o moda sa oferi buchete de flori in astfel de ambalaje pentru flori. Acestea din urma nu numai ca protejeaza buchetul, dar ii ofera si o frumusete aparte. Nu trebuie sa uitam, totusi, ca  principalul scop al ambalajelor pentru flori este sa le protejeze, iar atunci cand primesti un buchet frumos de flori, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ii scoti ambalajul, pentru a te bucura de frumusetea lui. Pe langa ambalajele de flori care imita hartia de ziar, ambalajele colorate pentru ghivece sau aranjamente sunt foarte placute si apreciate de femei. Acestea, la fel ca ambalajele care imita hartia de ziar, aduc un plus ghivecelor sau aranjamentelor de flori. 
Dupa cum am spus mai sus, ambalajele pentru flori nu sunt folosite doar pentru buchete de flori, ci si pentru aranjamente florale sau flori in ghiveci. Daca vrei sa faci un cadou personalizat, sa oferi o floare in ghiveci pe care ai crescut-o chiar tu, trebuie doar sa gasesti ambalajul perfect pentru flori pe care sa il folosesti. Acesta trebuie sa fie suficient de mare incat sa protejeze floarea si sa nu confere un aspect neplacut cadoului pe care urmeaza sa il oferi.

Mai multe tipuri de ambalaje de flori gasesti pe ribox.ro. Le poti alege pe cele potrivite pentru tine, iar daca planuiesti sa iti deschizi o mica afacere in acest domeniu, iti spun ca te poti aproviziona cu toate tipurile de ambalaje pentru flori si multe alte cadouri si accesorii de aici. 

1 comment:

  1. Îmi place această postare! Pe locul tău aș distribui această postare pe facebook și aș obține multe like-uri de pe acest site https://viplikes.ro

    ReplyDelete