Cum sa creezi o atmosfera placuta de sfintele Pasti

Pastele e una din cele mai frumoase sarbatori de peste an la fel cum este si Craciunul. Un moment aparte, cu semnificatii religioase foarte importante pentru crestini, Pastele e celebrat adesea in familie. Exista foarte multe traditii si obiceiuri specifice diferitelor zone din Romania printre care cele mai populare sunt coloratul oualor in rosu, prepararea bucatelor cum sunt pasca si cozonacul sau ciocnirea oualor. De asemenea, fiindca Pastele e una din sarbatorile care se celebreaza in familie, ti-am oferit in randurile care urmeaza cateva sfaturi pentru a crea o ambianta cat mai placuta in aceste zile.


Organizeaza activitati cu familia


Chiar daca nu te numeri printre persoanele care tin foarte mult la religie, momentul Invierii Domnului e una din ocaziile importante in care poti sa iti arati apropierea de familie. De Paste se merge la biserica pentru a lua lumina si a aduce in fiecare casa, iar apoi urmeaza masa imbelsugata de dupa post. Acesta e una din activitatile pe care le poti face cu cei dragi aratandu-le ca ii respecti si vrei sa participi activ intr-un moment semnificativ. De asemenea, cu totii stim ca Pastele este o sarbatoare nationala astfel ca cele trei zile libere pe care le primesti le poti folosi pentru o iesire in parc, la zoo, sau o vizita la bunici.

Cadouri specifice


Arata-ti multumirea si grija pentru cei dragi tie facandu-le cadouri de Pasti! Chiar daca nu ai foarte multa inspiratie e foarte usor sa alegi un cadou de pe net pe care sa il personalizezi tu ulterior. Poti oferi cutii de vin, preparate panettone, cozonaci, pasca sau alte delicatese dulci. Pentru a face cadoul cu atat mai special si a-ti arata recunostinta, adauga-i cateva panglici decorative de Paste de la RiBOX! Stelute, forme si personaje colorate sunt detaliul perfect pentru a adauga putina veselie in cadoul tau. De asemenea, poti face mai multe forme si decoratiuni din aceste panglici care sa constituie un dar inedit in sine. Panglicile decorative de Paste au un model pe care il poti folosi in contextul sarbatorii ca sa iti decorezi casa. Musafirii tai vor observa cu siguranta schimbarile colorate facute de catre tine.

Tu cum creezi o atmosfera calduroasa si prietenoasa de Pasti?

No comments:

Post a Comment